Ongeval Goudse Poort Gouda (1)Gouda, 24 mei 2014

De hulpdiensten werden even voor middernacht gealarmeerd voor een ongeval op de Goudse Poort in Gouda. Ter plaatse bleek op de kruising met de Burgemeester van Reenensingel een aanrijding te zijn gebeurd tussen twee personenauto’s.

Volgens getuigen reed de blauwe auto door het rode verkeerslicht waarna de bestuurder van de zilvergrijze auto de blauwe niet meer kon ontwijken met een aanrijding als gevolg. Er kwam een ambulance ter plaatse voor één van de inzittende maar uiteindelijk bleek het letsel gelukkig mee te vallen en hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

De politie heeft de zaak ter plaatse onderzocht en de schadeformulieren zijn ingevuld. Een berger kwam ter plaatse en heeft beide voertuigen meegenomen. Gezien de schade en de leeftijd van de voertuigen zullen zij mogelijk beide total loss worden verklaard.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

Goudse Poort GDA (2)

Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3) Ongeval Goudse Poort Gouda (4) Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7)

Goudse Poort GDA (1)

Ongeval Goudse Poort Gouda (8)

Cookievoorkeuren wijzigen