Lisse, 24 mei 2014
Vanmiddag is er op de Lindenlaan in kruising met de Achterweg in Lisse een ernstig gewonde gevallen nadat een fietser was geschept door een motorrijder. Meerdere hulpdiensten waaronder een traumahelikopter met daarin het personeel van het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam is ter plaatse gekomen om assistentie te verlenen aan de ambulancedienst.

De ambulancedienst is geruime tijd bezig geweest met het stabiliseren van de fietser. De ambulance is uiteindelijk met het slachtoffer naar de traumahelikopter gereden om de arts van het Mobiel Medisch Team mee te nemen. Nadat de arts van het MMT was ingestapt is de ambulance met spoed naar het ziekenhuis gereden. De traumahelikopter is naar het betreffende ziekenhuis gevolgen om de arts weer op te halen. Vervolgens kon de traumahelikopter weer retour naar Rotterdam.

De verkeersongevallendienst heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding.

Foto’s: Ingezonden

Cookievoorkeuren wijzigen