Gevaarlijke Stoffen Hillegom (3)Hillegom, 23 mei 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval waarbij gevaarlijke stoffen aanwezig zouden zijn. Een bewoner van een woning aan het Patrimoniumplein in Hillegom had elders in Hillegom een voorstrijkmiddel gebruikt, waarna hij niet lekker was geworden.

Bij aankomst van de hulpdiensten lag de man bewusteloos in zijn tuin. Ook de traumahelikopter werd op dat moment gealarmeerd, maar deze bleek even later niet nodig. De brandweer heeft metingen verricht maar de uitkomst hiervan is voor ons nog onduidelijk. Hoe de toestand van het slachtoffer momenteel is, is eveneens onbekend.

Foto’s: Eugene Wittenberg

Gevaarlijke Stoffen Hillegom (1) Gevaarlijke Stoffen Hillegom (2)  Gevaarlijke Stoffen Hillegom (4)

Cookievoorkeuren wijzigen