Ongeval A4 (9)Leidschendam, 23 mei 2014

De hulpdiensten werden vandaag gealarmeerd voor een ongeval waarbij een auto in brand zou staan op de A4 bij Leidschendam. Hoewel dit in het gebied van regio Haaglanden valt, werden de hulpdiensten uit Hollands Midden gealarmeerd omdat deze sneller ter plaatse konden zijn.

Eenmaal op de plaats van het incident bleek een vrachtwagen in botsing te zijn gekomen met een personenauto. De auto tolde hierdoor rond over de snelweg en belandde in de vangrail, achtereenvolgens vloog deze in de brand. De snel ter plaatse gekomen brandweer kon het vuur al snel doven maar kon niet voorkomen dat de auto flinke schade opliep, buiten de schade om die deze al had opgelopen door het ongeval. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen maar of er iemand afgevoerd is naar het ziekenhuis is onbekend.

De berger kwam ter plaatse voor de personenauto. De A4 is lange tijd gedeeltelijk afgesloten geweest was resulteerde in een flinke vertraging. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend.

Foto’s: Arthur Hayes -  Vermeulen Incident Management

Ongeval A4 (1) Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4) Ongeval A4 (5) Ongeval A4 (6) Ongeval A4 (7) Ongeval A4 (8)  Ongeval A4 (10)

Cookievoorkeuren wijzigen