Ongeval A4 (1)Leidschendam / Zoeterwoude, 20 mei 2014

De hulpdiensten zijn vandaag naar de A4 tussen Leidschendam en Zoeterwoude gestuurd voor een ongeval met beknelling in de richting van Amsterdam. Er werd door de meldkamer hoog ingeschat waarna de brandweer, ambulancedienst, politie en een traumahelikopter werden gealarmeerd.

Ter plaatse bleken de verwondingen en de ernst van de situatie mee te vallen waarna de brandweer en de lifeliner niet ingezet hoefde te worden. Het bleek te gaan om een ongeval tussen een busje en een personenauto. De auto belandde na het ongeval in de vangrail. Het busje stopte maar reed vrijwel direct weer weg en liet het ongeval achter zich.

Het slachtoffer uit de personenauto is afgevoerd naar het ziekenhuis en de politie heeft een onderzoek ingesteld. Ten tijden van het ongeval waren enkele rijstroken gesloten voor de veiligheid van de hulpdiensten. Helaas, zoals bij vele incidenten, waren ook hier weer bestuurder die vonden dat het rode kruis niet voor hun bestemd was. De politie heeft hier enkele bekeuringen voor uitgeschreven. Ook voor het mobiel bellen en het foto’s maken van de aanrijding tijdens het rijden werd bestraft.

Vanuit de richting van het Prins Clausplein stond al snel een lange file. Een berger kwam ter plaatse voor de beschadigde auto.

Foto’s ingestuurd: Arthur Hayes – Vermeulen Groep

Ongeval A4 (2) Ongeval A4 (3) Ongeval A4 (4) Ongeval A4 (5) Ongeval A4 (6) Ongeval A4 (7)

Cookievoorkeuren wijzigen