Voertuig te water Leiden (1)Leiden, 18 mei 2014

De hulpdiensten werden deze morgen massaal naar de Oegstgeesterweg in leiden gestuurd voor een voertuig te water. Een voorbijganger zag nog net het dak van een auto boven water uitsteken en waarschuwde direct de hulpdiensten.

Ter plaatse zijn de duikers het water in gegaan en werd er in de auto niemand meer aangetroffen. Later bleek dat dit om een reclameauto ging die vermoedelijk eerder die nacht uit baldadigheid het water in was geduwd. De auto is geborgen en alle hulpdiensten konden retour.

Foto’s: Toon van der Poel

Voertuig te water Leiden (2) Voertuig te water Leiden (3) Voertuig te water Leiden (4) Voertuig te water Leiden (5) Voertuig te water Leiden (6) Voertuig te water Leiden (7) Voertuig te water Leiden (8) Voertuig te water Leiden (9) Voertuig te water Leiden (10)

Cookievoorkeuren wijzigen