Gewonde bij keukenbrand Gouda (13)Gouda, 18 mei 2014

De brandweer werd even voor het einde van de middag gealarmeerd voor een keukenbrand aan de Veerstal in Gouda. Ter plaatse bleek een nog onbekend apparaat in de keuken in brand te staan. Door een zeer snelle inzet van de brandweer kon erger worden voorkomen.


Wel kwam er wat rook vrij bij de brand en raakte een bewoonster gewond. De ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw behandeld en uiteindelijk afgevoerd naar het ziekenhuis. In de woning was op dat moment ook een meisje aanwezig en ook deze kon mee in de ambulance.

De brandweer van Gouderak kwam assisteren maar hun inzet bleek verder niet nodig. De brandweer heeft de woning geventileerd waarna men retour kazerne kon. De oorzaak is nog onbekend maar een buurman sprak over een frituurpan die in de brand was gevlogen. Dit laatste is nog niet bevestigd.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

Gewonde bij keukenbrand Gouda (1) Gewonde bij keukenbrand Gouda (2) Gewonde bij keukenbrand Gouda (3) Gewonde bij keukenbrand Gouda (4) Gewonde bij keukenbrand Gouda (5) Gewonde bij keukenbrand Gouda (6) Gewonde bij keukenbrand Gouda (7) Gewonde bij keukenbrand Gouda (8) Gewonde bij keukenbrand Gouda (9) Gewonde bij keukenbrand Gouda (10) Gewonde bij keukenbrand Gouda (11) Gewonde bij keukenbrand Gouda (12)  Gewonde bij keukenbrand Gouda (16) Gewonde bij keukenbrand Gouda (17) Gewonde bij keukenbrand Gouda (18) Gewonde bij keukenbrand Gouda (20) Gewonde bij keukenbrand Gouda (22) Gewonde bij keukenbrand Gouda (23) Gewonde bij keukenbrand Gouda (24) Gewonde bij keukenbrand Gouda (25)Veerstal_w.slagers_02 Veerstal_w.slagers_04 Veerstal_w.slagers_05 Veerstal_w.slagers_06

 

Cookievoorkeuren wijzigen