Flink ongeval A12 Bodegraven (6)Bodegraven, 16 mei 2013

De politie en ambulancedienst werden deze middag gealarmeerd voor een ongeval op de A12 bij Bodegraven. Al snel werden meerdere ambulances ter plaatse gevraagd omdat het een aanrijding tussen heel wat personenauto’s betrof.

Hoeveel auto’s er precies betrokken waren is onbekend maar aan beide kanten van de A12 stonden enkele auto’s met schade. Of de ambulancedienst iemand naar het ziekenhuis vervoerd heeft is eveneens onbekend.

De bergingsdienst kwam ter plaatse voor enkele voertuigen. Hoe de aanrijding heeft kunnen gebeuren is nog onbekend.

Foto’s: Patrick

Flink ongeval A12 Bodegraven (1) Flink ongeval A12 Bodegraven (2)Flink ongeval A12 Bodegraven (3) Flink ongeval A12 Bodegraven (4) Flink ongeval A12 Bodegraven (5)  Flink ongeval A12 Bodegraven (7) Flink ongeval A12 Bodegraven (8) Flink ongeval A12 Bodegraven (9) Flink ongeval A12 Bodegraven (10)

 

Cookievoorkeuren wijzigen