Ongeval op N456 in Moordrecht (1)

Moordrecht, 16 mei 2014

De hulpdiensten werden deze morgen gealarmeerd voor een ongeval op de Provincialeweg N456 in Moordrecht. Ter plaatse bleek een auto achterop een vrachtwagen te zijn gebotst. Hoewel de vrachtwagen nauwelijks schade had, had de personenauto dat zeker wel.

De ambulancedienst kwam ter plaatse voor controle van een bestuurder maar uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De berger werd besteld en kwam ter plaatse om de personenauto af te voeren. De vrachtwagen kon zelf zijn weg vervolgen. Ten tijden van het ongeval, wat gebeurd was tussen de Pleisterplaats en het Weegje, werd één rijstrook afgesloten. Het verkeer moest van twee kanten over één strook en dit leverde iets vertraging op.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren zal worden onderzocht.

Foto’s: Rens de Haan
Ongeval op N456 in Moordrecht (2) Ongeval op N456 in Moordrecht (3) Ongeval op N456 in Moordrecht (4) Ongeval op N456 in Moordrecht (5) Ongeval op N456 in Moordrecht (6) Ongeval op N456 in Moordrecht (7) Ongeval op N456 in Moordrecht (8)

Cookievoorkeuren wijzigen