hoogvliet81

 

Alphen aan den Rijn, 15 mei 2014

Vanavond werden diverse hulpdiensten met spoed naar supermarkt de hoogvliet in de Julianastraat in Alphen aan de Rijn gevraagd te komen voor een beknelling.

Een medewerker is in het magazijn onder een laadklep van een container vast komen te  zitten waarvoor de brandweer nodig was om de persoon te bevrijden. Toen dit was gebeurd is de persoon overgedragen aan de ambulance medewerkers en onder begeleiding van de arts van het Mobiel Medisch Team met spoed en  onder begeleiding van de politie naar een ziekenhuis vervoerd. De lifeliner was geland aan een braakliggend terrein bij de rotonde Hoflaan en Bernhardlaan. Hier stonden veel Alphenaren om de lifeliner weer te zien opstijgen. De politie die ter plaatse was had een gedeelte van de rotonde afgesloten, maar tot grote verkeersproblemen heeft dat niet geleid.

Hoe het slachtoffer er aan toe is en hoe het ongeval precies is gebeurd is niet bij ons bekend.

Foto’s Edwin KasteleijnsCookievoorkeuren wijzigen