Vrouw aangetroffen Leiderdorp (1)Leiderdorp, 14 mei 2014

In het park De Houtkamp, gelegen aan onder andere de Engelendaal en de Persant Snoepweg, is vanavond een vrouw bewusteloos, half in het water liggend aangetroffen. Een wandelaar zag de hond van de vrouw los lopen en vond dit vreemd. Niet veel later trof men de vrouw aan.

Door omstanders is direct gestart met reanimatie en de medische hulp is over genomen door personeel van de ambulancedienst en het Mobiel Medisch Team, ter plaatse gekomen met de traumahelikopter. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis.

Grote delen van het park zijn afgezet en de Technische Recherche is ter plaatse gekomen voor onderzoek.

Foto’s: Toon van der Poel Vrouw aangetroffen Leiderdorp (2) Vrouw aangetroffen Leiderdorp (3) Vrouw aangetroffen Leiderdorp (4) Vrouw aangetroffen Leiderdorp (5) Vrouw aangetroffen Leiderdorp (6) Vrouw aangetroffen Leiderdorp (7) Vrouw aangetroffen Leiderdorp (8)

 

Cookievoorkeuren wijzigen