Ongeval A12 Bodegraven (3)Bodegraven, 14 mei 2014

De hulpdiensten werden vanavond naar de A12 bij Bodegraven gestuurd voor een ongeval tussen twee personenauto’s. Ter plaatse bleek een auto achterop een ander te zijn gebotst waarna de voorste enkele rondje getold heeft en tegen de vangrail tot stilstand kwam.

De ambulancedienst uit de regio Utrecht kwam ter plaatse voor één inzittende. Of deze ook is afgevoerd naar het ziekenhuis is onbekend. De berger heeft beide voertuigen afgesleept. De hulpverlening werd iets bemoeilijkt omdat de ene auto helemaal links, en de andere auto helemaal rechts van de A12 stond. Af en toe werd de hele A12 even stil gezet om te kunnen oversteken.

De oorzaak van het ongeval is onbekend. Het incident leverde wel enkele kilometers file op.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval A12 Bodegraven (1) Ongeval A12 Bodegraven (2)  Ongeval A12 Bodegraven (4) Ongeval A12 Bodegraven (5) Ongeval A12 Bodegraven (6) Ongeval A12 Bodegraven (7) Ongeval A12 Bodegraven (8) Ongeval A12 Bodegraven (9) Ongeval A12 Bodegraven (10) Ongeval A12 Bodegraven (11) Ongeval A12 Bodegraven (12) Ongeval A12 Bodegraven (13) Ongeval A12 Bodegraven (14)

 

Cookievoorkeuren wijzigen