Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (2)Bergambacht, 11 mei 2014

De brandweer van Schoonhoven werd vanmiddag gealarmeerd voor een voertuigbrand aan de Fransekade in Bergambacht. Ter plaatse bleek het voertuig al flink in brand te staan.

De brandweer kon het vuur al snel onder controle krijgen maar kon niet voorkomen dat de auto total loss verklaard moet worden. De treurige eigenaar was sinds anderhalve week in het bezit van zijn auto. Hij reed over de Fransekade en rook een benzinelucht, als snel stond de auto in lichterlaaie.

Foto’s: Rens de Haan

Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (1) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (3) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (4) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (5) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (6) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (7) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (8) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (9) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (10) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (11) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (12) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (13) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (14) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (15) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (16) Voertuigbrand Fransekade Bergambacht (17)

Cookievoorkeuren wijzigen