Overval in Waddinxveen (11)Gouda, 11 mei 2014

Op zaterdagavond tegen middernacht is een cafetaria / cateringzaak aan de Eikenlaan in Waddinxveen slachtoffer geworden van een overval. Laat in de avond drongen twee personen het pand binnen en bedreigden het aanwezige personeel met wapens.

Al snel vertrokken de twee met een onbekende buit. De politie werd gealarmeerd en was al snel met veel eenheden ter plaatse in de omgeving. Helaas is tot op heden, zover bij ons bekend, nog niemand aangehouden voor de overval.

De politie doet uitgebreid onderzoek en ook is er een hond ter plaatse gekomen die wat in de rondte heeft kunnen snuffelen.

Heeft u iets gezien of gehoord wat in het belang kan zijn voor het onderzoek? Neemt u dan contact op met de politie in uw woonplaats op: 0900-8844

Foto’s: Rens de Haan

Overval in Waddinxveen (1) Overval in Waddinxveen (2) Overval in Waddinxveen (3) Overval in Waddinxveen (5) Overval in Waddinxveen (6) Overval in Waddinxveen (7) Overval in Waddinxveen (8) Overval in Waddinxveen (9) Overval in Waddinxveen (10) Overval in Waddinxveen (12)  Overval in Waddinxveen (14)

Tijdens het onderzoek liepen er twee personen voorbij die vervolgens een glazen fles kapot lieten vallen op de straat,
maar dit was al snel opgelost door de politie:

Overval in Waddinxveen (4)

Cookievoorkeuren wijzigen