Flinke aanrijding Reeuwijk (2)Reeuwijk, 11 mei 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag gealarmeerd voor een ongeval op de Goudsestraatweg – N459 in Reeuwijk. Ter plaatse bleken in de bocht, net voor de Ir. L.G.H. Fortuijnrotonde, drie auto’s op elkaar gebotst te zien. Of alle drie de voertuigen vanaf de zelfde kant kwamen is onbekend.

De ambulance kwam ter plaatse maar heeft uiteindelijk niemand hoeven afvoeren naar het ziekenhuis. De bergingsdienst werd gealarmeerd voor de voertuigen met schade. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan & Pieter Louw

Flinke aanrijding Reeuwijk (1) Flinke aanrijding Reeuwijk (3) Flinke aanrijding Reeuwijk (4) Flinke aanrijding Reeuwijk (5) Flinke aanrijding Reeuwijk (6) Flinke aanrijding Reeuwijk (7) Flinke aanrijding Reeuwijk (8) Flinke aanrijding Reeuwijk (9) Flinke aanrijding Reeuwijk (10) Flinke aanrijding Reeuwijk (11)

Cookievoorkeuren wijzigen