Ongeval Goverwellesingel Gouda (6)Gouda, 11 mei 2014

De politie van Gouda werd deze nacht omstreeks vier uur gealarmeerd dat er iets goed mis was op de Goverwellesingel te Gouda. Eenmaal ter plaatse bleek een bestelbus uit de bocht te zijn gevlogen en op zijn kant te zijn geslagen nadat hij een lantaarnpaal uit de grond had gereden. Dit alles gebeurde ter hoogte van het tankstation aldaar.

De bus heeft de lantaarnpaal erg hard geraakt en deze was dan ook volledig uit de grond getrokken en lag zo’n tien meter verderop. Een gedeelte van de paal zat nog aan de onderkant van de bus ‘geplakt’. De bestuurder heeft zelf zijn bus kunnen verlaten en was wonder boven wonder ongedeerd.

De politie heeft het ongeval in onderzoek en dit moet uitwijzen wat de oorzaak is. Of er drank in het spel is kon de politie nog niet bevestigen.

Een berger is ter plaatse gekomen en heeft het voertuig afgevoerd. De kapotte lantaarnpaal en de losse bedrading is overgedragen aan CityTec.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Goverwellesingel Gouda (1) Ongeval Goverwellesingel Gouda (2) Ongeval Goverwellesingel Gouda (3) Ongeval Goverwellesingel Gouda (4) Ongeval Goverwellesingel Gouda (5)  Ongeval Goverwellesingel Gouda (7) Ongeval Goverwellesingel Gouda (8) Ongeval Goverwellesingel Gouda (9) Ongeval Goverwellesingel Gouda (10) Ongeval Goverwellesingel Gouda (11) Ongeval Goverwellesingel Gouda (12) Ongeval Goverwellesingel Gouda (13) Ongeval Goverwellesingel Gouda (14) Ongeval Goverwellesingel Gouda (15) Ongeval Goverwellesingel Gouda (16) Ongeval Goverwellesingel Gouda (17) Ongeval Goverwellesingel Gouda (18)

Cookievoorkeuren wijzigen