Stormschade Burg. Martensingel GDA (2)Gouda, 11 mei 2014

De brandweer van Gouda werd deze nacht omstreeks drie uur uit bed gehaald voor een omgevallen boom op de Burgemeester Martensingel. Ter plaatse was de boom nog redelijk goed gevallen maar hing hij op een andere boom.

De brandweer heeft eerst de meeste takken weggezaagd waarna geprobeerd is om zo veilig mogelijk de boom op een dusdanige manier door midden te zagen dat deze geheel op de grond zou komen te liggen. Dit lukte en de boom lag in één keer goed. De brandweer kon hierna de spullen opruimen en retour kazerne om de nachtrust voort te kunnen zetten.

Foto’s: Rens de Haan

Stormschade Burg. Martensingel GDA (1) Stormschade Burg. Martensingel GDA (3) Stormschade Burg. Martensingel GDA (4) Stormschade Burg. Martensingel GDA (5) Stormschade Burg. Martensingel GDA (6) Stormschade Burg. Martensingel GDA (7) Stormschade Burg. Martensingel GDA (8) Stormschade Burg. Martensingel GDA (9) Stormschade Burg. Martensingel GDA (10) Stormschade Burg. Martensingel GDA (11) Stormschade Burg. Martensingel GDA (12) Stormschade Burg. Martensingel GDA (13)

Cookievoorkeuren wijzigen