Ongeval Zevenhuizen (3)Zevenhuizen, 9 mei 2014

De hulpdiensten werden deze morgen naar de Dorpsstraat in Zevenhuizen gestuurd voor een ongeval met letsel. Ter plaatse bleek op de kruising van de Dorpsstraat en de Tweemanspolder een aanrijding te hebben plaats gevonden tussen een personenauto en een scooter.

De bestuurder van de scooter raakte hierbij gewond, werd gestabiliseerd en met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto bleef ongedeerd en kwam met de schrik bij. Beide voertuigen hielden wel schade ver aan het incident.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Zevenhuizen (1) Ongeval Zevenhuizen (2)  Ongeval Zevenhuizen (4) Ongeval Zevenhuizen (5) Ongeval Zevenhuizen (6) Ongeval Zevenhuizen (7) Ongeval Zevenhuizen (8) Ongeval Zevenhuizen (9) Ongeval Zevenhuizen (10) Ongeval Zevenhuizen (11) Ongeval Zevenhuizen (12) Ongeval Zevenhuizen (13) Ongeval Zevenhuizen (14)

 

Cookievoorkeuren wijzigen