Boom op auto Gouda (7)Gouda, 9 mei 2014

Het zal u niet ontgaan zijn, de slechte weersomstandigheden van de afgelopen dagen. Vandaag stak er ook een flinke wind bij op die direct voor wat problemen zorgde. Op de IJssellaan viel een boom om en bleef hangen op een bestelbusje wat daar geparkeerd stond.

De brandweer van Gouda kwam ter plaatse en liet vervolgens ook het hulpverleningsvoertuig komen. Op dit voertuig zit een kraan bevestigd en hiermee kon de boom van de bus af getild worden. nadat dit was gebeurd, kon de eigenaar de bus wegrijden en kon de boom op de straat gelegd worden. Vanaf dat moment kon de brandweer de boom is kleine stukjes zagen. Toen ook dat klaar was kon men retour kazerne.

De schade van de bus lijkt mee te vallen.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

Boom op auto Gouda (1) Boom op auto Gouda (2) Boom op auto Gouda (3) Boom op auto Gouda (4) Boom op auto Gouda (5) Boom op auto Gouda (6) Boom op auto Gouda (8) Boom op auto Gouda (9)  Boom op auto Gouda (11) Boom op auto Gouda (12) Boom op auto Gouda (13)IJsselln_wslagers_01 IJsselln_wslagers_02 IJsselln_wslagers_03

Wat wij overigens wel hebben begrepen is; Dat Tjeerd zijn
eerste uitruk had als chauffeur op het hulpverleningsvoertuig…

Tjeerd.. Dat gaat je taart kosten jonge!
Met de vriendelijke groeten van je collega’s!!

Boom op auto Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen