1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (1)Zevenhuizen, 9 mei 2014

Vanavond zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval tussen een auto en een vrachtwagen op de Bredeweg – N456 bij Zevenhuizen. De brandweer werd ook gealarmeerd omdat de auto in brand zou staan. Ook de traumahelikopter werd ter plaatse gevraagd.

Eenmaal op de plek van het incident bleek het ongeval te zijn gebeurd bij de spoorwegovergang. Beide voertuigen namen de bocht en reden elkaar tegemoet, eerder werd door een getuige gemeld dat de personenauto de bocht iets te krap nam en letterlijk bleef hangen aan de achterkant / laadklep van de vrachtwagen. Later werd dit weer tegen gesproken en zou juist de vrachtwagen op een andere weghelft zijn gekomen.

De auto vloog hierna inderdaad in brand. De ambulancedienst kwam ter plaatse voor de slachtoffer(s), de toestand daarvan is onbekend.

De VOA doet uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

De berging bleek nog een klus apart. De auto zat goed vast in de achterkant van de vrachtwagen. Opnieuw werd de brandweer gealarmeerd. Met hefkussens kon de auto vast gezet worden waarna deze stukje bij beetje los geknipt kon worden. Toen de auto los was, kon deze weer op vier wielen gezet worden door de kussens langzaam te laten leeg lopen. De berging was daarna snel gebeurd.

De brandweer heeft het wegdek nog even schoon gespoten waarna omstreeks half 12 de weg weer vrij gegeven kon worden.

Foto’s : Rens de Haan en Sylvia van Straalen

Video : Rens de Haan

1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (2) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (3) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (4) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (5) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (6) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (7) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (8) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (9) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (10) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (11) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (12) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (13) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (14) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (15) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (16) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (17) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (18) 1 Bizar ongeval Bredeweg Zevenhuizen (19)

DSC_0430 DSC_0447 DSC_0466 DSC_0490 DSC_0511 DSC_0537 DSC_0542 DSC_0571

Update: Brandweer wordt opnieuw gealarmeerd, ditmaal voor het assisteren van de berger.

1 Berging ongeval Zevenhuizen (1) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (2) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (3) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (4) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (5) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (6) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (7) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (8) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (9) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (10) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (11) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (12) 1 Berging ongeval Zevenhuizen (13)

Cookievoorkeuren wijzigen