1 Schuurbrand Gouda (5)

Gouda, 9 mei 2014

De brandweer van Gouda was vanavond bezig met een stormoverlast op de Willem de Zwijgersingel toen zij daar werd weg geroepen voor een schuurbrand aan de Lethmaetstraat. Ter plaatse stond de schuur volledig in brand.

De brandweer kon de brand al snel onder controle krijgen maar er kwam wel asbest bij vrij. De bevelvoerder besloot de OVD te laten komen. Eenmaal ter plaatse besloot hij op zijn beurt de AGS (Adviseur Gevaarlijke Stoffen) te laten komen. Deze kon bevestigen dat het inderdaad om asbest ging. Enkele geparkeerde auto’s op het naastgelegen parkeerterrein en ook een brandweerwagen werden daarom eerst goed schoongespoten alvorens ze het terrein mochten verlaten.

Meer info volgt.

Foto’s: Rens de Haan & Wim Slagers

1 Schuurbrand Gouda (1) 1 Schuurbrand Gouda (2) 1 Schuurbrand Gouda (3) 1 Schuurbrand Gouda (4)  1 Schuurbrand Gouda (6) 1 Schuurbrand Gouda (7) 1 Schuurbrand Gouda (8) 1 Schuurbrand Gouda (9) 1 Schuurbrand Gouda (10) 1 Schuurbrand Gouda (11) 1 Schuurbrand Gouda (12) 1 Schuurbrand Gouda (13) 1 Schuurbrand Gouda (15)Lethmaetstr_wslagers_01Lethmaetstr_wslagers_02 Lethmaetstr_wslagers_03 Lethmaetstr_wslagers_04 Lethmaetstr_wslagers_05 Lethmaetstr_wslagers_06 Lethmaetstr_wslagers_07 Lethmaetstr_wslagers_08

Cookievoorkeuren wijzigen