Val van hoogte Reeuwijk (6)Reeuwijk, 8 mei 2014

De hulpdiensten werden deze morgen omstreeks elf uur gealarmeerd voor een ongeval op een bouwplaats aan de Dunantlaan in Reeuwijk. Ter plaatse bleek dat bij de bouw van nieuwbouwwoningen, het mis was gegaan met één van de werkmannen aldaar.

De man stond met zijn ladder tegen een woning op zo’n vier en halve meter hoogte toen de man door nog onduidelijk reden met zijn ladder naar beneden viel. De man kwam hard op de grond terecht en aanvankelijk werd ook de traumahelikopter opgeroepen zodat het MMT assistentie kon verlenen. Deze laatste bleek alleen bij nader inzien niet nodig en kon retour Rotterdam Airport.

De ambulancedienst heeft de man gestabiliseerd en afgevoerd naar het ziekenhuis met nog onbekend maar mogelijk inwendig letsel. Of de arbeidsinspectie een onderzoek gaat verrichten is nog onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Val van hoogte Reeuwijk (1) Val van hoogte Reeuwijk (2) Val van hoogte Reeuwijk (3) Val van hoogte Reeuwijk (4) Val van hoogte Reeuwijk (5) Val van hoogte Reeuwijk (7) Val van hoogte Reeuwijk (8) Val van hoogte Reeuwijk (9) Val van hoogte Reeuwijk (10) Val van hoogte Reeuwijk (11) Val van hoogte Reeuwijk (12) Val van hoogte Reeuwijk (13) Val van hoogte Reeuwijk (14) Val van hoogte Reeuwijk (15) Val van hoogte Reeuwijk (16) Val van hoogte Reeuwijk (17)

Cookievoorkeuren wijzigen