Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (2)Gouda, 7 mei 2014

Woensdagmiddag werden omstreeks kwart voor vijf de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Plaswijckweg in Gouda. Ter plaatse bleek dit de kruising met de Burgemeerster van Reenensingel te zijn.


Een trekker met daarop een nog jonge bestuurder botste voor het stoplicht achterop zijn voorganger. Op dat moment zaten er twee personen in de voorste auto, hiervoor kwam de ambulance ter plaatse. De twee inzittenden zijn door de ambulancedienst gecontroleerd op onder andere nek letsel, maar uiteindelijk bleek dit mee te vallen waarna besloten werd niemand mee te nemen naar het ziekenhuis.

Beide partijen hebben de schadeformulieren ingevuld. Een berger heeft de personenauto opgehaald omdat deze te veel schade had om verder te kunnen rijden. De trekker kon wel zijn weg vervolgen. Nadat de straat nog even is aangeveegd kon iedereen weer verder.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (1) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (3) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (4) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (5) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (6) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (7) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (8) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (9) Ongeval Burg. van Reenensingel Gouda (10)

Cookievoorkeuren wijzigen