Noordwijk, 7 mei 2014

Tijdens het gaslek op de Dr Hadriaan van Neslaan wordt er een agent aangesproken door een van de buurtbewoners. Deze buurtbewoner had een van de buren al een lange tijd niet meer gezien en had het vermoeden dat deze dood in de woning zou liggen. De politie vroeg assistentie aan de brandweer om dit zaakje te onderzoeken.

De ramen van het huis waren geblindeerd door middel van kranten, gordijnen en hout. De politie is met behulp van een ladder het keuken dak opgeklommen om op de eerste etage de scharnieren van het raam te verwijderen. Uiteindelijk zat het raam dusdanig goed dicht dat de politie niet doorkwam. De politie is samen met de brandweer naar de voorkant gegaan, om daar de plaat hout uit de deur te halen. De brandweer is dit gelukt en de politie heeft de woning betreden en doorzocht. Na een grote zoektocht is uiteindelijk geconstateerd dat er niemand in huis was. De plaat hout is weer terug op zijn plek gezet en weer vastgezet. De politie gaat onderzoek doen naar waar de bewoner zou zijn.

Foto’s: Menno Plug

Cookievoorkeuren wijzigen