Ongeval West-Vlisterdijk VST (1)Vlist, 7 mei 2014

De hulpdiensten werden vanavond naar de West-Vlisterdijk tussen Haastrecht en Vlist  gestuurd voor een ongeval met een motor. Ter plaatse bleken wegwerkzaamheden aan de gang waardoor een groep toerende motorrijder niet verder kon. De groep moest keren en daarbij ging het bij één motorrijder mis.

Door nog onbekende reden werd er iets teveel gas gegeven waarna de motorrijder de controle over de motor verloor en tegen een boom botste, een val met de motor kon hierop niet meer voorkomen worden.

De ambulancedienst heeft de motorrijder gecontroleerd op verwondingen maar toen deze mee bleken te vallen werd besloten niemand naar het ziekenhuis te vervoeren. De motor hield wel schade over aan het ongeval en kon bij een bewoners in de schuur gestald worden.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval West-Vlisterdijk VST (2) Ongeval West-Vlisterdijk VST (3)

Cookievoorkeuren wijzigen