Ongeval Krimpen aan den Lek (1)Krimpen aan den Lek, 7 mei 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval aan de Hoofdstraat in Krimpen aan den Lek. In eerste instantie werd er een ambulance uit eigen regio naar het incident gestuurd maar bij nader inzien werd er toch assistentie gevraagd aan de ambulancedienst uit Rotterdam Rijnmond.

Ter plaatse bleek een crossbrommer op een auto te zijn gebotst. De brommerrijder raakte hierbij gewond en is afgevoerd naar het ziekenhuis. De auto hielt flinke schade over aan het incident. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Foto’s: Rens de Haan Ongeval Krimpen aan den Lek (2) Ongeval Krimpen aan den Lek (3) Ongeval Krimpen aan den Lek (4) Ongeval Krimpen aan den Lek (5) Ongeval Krimpen aan den Lek (6) Ongeval Krimpen aan den Lek (7)

Cookievoorkeuren wijzigen