tn_DSC_2786

Waddinxveen, 6 mei 2014

Vanavond even voor half acht werden ambulance en politie opgeroepen voor een ongeval op de Plasweg in Waddinxveen. Terplaatse was een scooter in botsing gekomen met een vrachtauto.

Er waren twee ambulances opgeroepen omdat het zou gaan om twee personen op de scooter. De vrachtauto wilde achteruit een erf opdraaien op dat moment kwamen er ook twee personen op een scooter aan. Toen de vrachtauto het erf opdraaide dacht de bestuurder van de scooter er omheen te gaan maar had er niet opgerekend dat de vrachtauto met de voorzijde over de andere weghelft kwam, hier door is de bestuurder en bijrijder in botsing gekomen en met scooter en al te water geraakt. Eén persoon is afgevoerd per ambulance voor controle naar het ziekenhuis de andere kon terplaatse worden nagekeken en deze kon zijn weg vervolgen.

Foto`s: Pieter Louw

tn_DSC_2788 tn_DSC_2789 tn_DSC_2790 tn_DSC_2791 tn_DSC_2793 tn_DSC_2794 tn_DSC_2795

Cookievoorkeuren wijzigen