Ongeval op de kruising Persant Snoepweg met de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp (1)Leiderdorp, 6 mei 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag naar de kruising Persant Snoepweg met de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleken twee auto’s op elkaar gebotst te zijn.

Bij het ongeval raakte één bestuurster gewond. Deze is afgevoerd naar het ziekenhuis. De VOA kwam ter plaatse voor technisch onderzoek. Hierdoor ontstond wel flinke vertraging. De exacte toedracht is ons nog onbekend.

Foto’s: Toon van der Poel  Ongeval op de kruising Persant Snoepweg met de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp (2)Ongeval op de kruising Persant Snoepweg met de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp (3) Ongeval op de kruising Persant Snoepweg met de Van Diepeningenlaan in Leiderdorp (4)

Cookievoorkeuren wijzigen