Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (3)Gouda, 6 mei 2014

De brandweer werd deze middag naar de Goudkade in Gouda gestuurd voor een scheepvaartbrand. Ter plaatse bleek een jacht flink in brand te staan. Door snel optreden van de brandweer kon de brand al snel onder controle gebracht worden.

Ten tijden van het uitbreken van de brand, was de eigenaar aanwezig op de boot. Hoe de brand precies heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk. De boot zal mogelijk als verloren beschouwd moeten worden.

Foto’s: Rens de Haan

Onderstaande foto: Ingestuurd

Brand GoudaScheepvaartbrand Goudkade Gouda (1) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (2) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (4) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (5) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (6) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (7) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (8) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (9) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (10) Scheepvaartbrand Goudkade Gouda (11)

Cookievoorkeuren wijzigen