Ongeval Goudse Poort Gouda (1)Gouda, 6 mei 2014

De hulpdiensten werden vanmiddag naar de Burgemeester van Reenensingel in kruising met de Goudse Poort gestuurd voor een ongeval tussen twee voertuigen. Ter plaatse bleek een personenauto met een bestelbusje in botsing te zijn gekomen.

De ambulancedienst heeft de bestuurster van de personenauto gestabiliseerd en afgevoerd naar het ziekenhuis. Ook in de auto aanwezig was een meisje. Deze is ook mee gegaan in de ambulance. De bestuurder van de bestelbus bleef ongedeerd.

De politie heeft de aanrijding in onderzoek. Door het ongeval ontstond er op de Goudse poort en kruisende straten een flinke verkeersopstopping. Deze werd zo goed mogelijk opgelost door de politie.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Goudse Poort Gouda (2) Ongeval Goudse Poort Gouda (3) Ongeval Goudse Poort Gouda (4) Ongeval Goudse Poort Gouda (5) Ongeval Goudse Poort Gouda (6) Ongeval Goudse Poort Gouda (7) Ongeval Goudse Poort Gouda (8) Ongeval Goudse Poort Gouda (9) Ongeval Goudse Poort Gouda (10) Ongeval Goudse Poort Gouda (11)Ongeval Gouda

Cookievoorkeuren wijzigen