Schoorsteenbrand Gouda (5)Gouda, 3 mei 2013

De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Ericalaan in Gouda. Ter plaatse bleek de brand wel mee te vallen maar de schoorsteen was te warm. De brandweer kon door middel van de autoladder makkelijk bij de schoorsteen komen.

Toen eenmaal de kap van de schoorsteen verwijderd was, kon de brandweer met de zogenoemde ramoneur de schoorsteen schoon krijgen. Toen de klus eenmaal geklaard was, kon men retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Schoorsteenbrand Gouda (1) Schoorsteenbrand Gouda (2) Schoorsteenbrand Gouda (3) Schoorsteenbrand Gouda (4)  Schoorsteenbrand Gouda (6) Schoorsteenbrand Gouda (7) Schoorsteenbrand Gouda (8) Schoorsteenbrand Gouda (9) Schoorsteenbrand Gouda (10) Schoorsteenbrand Gouda (11) Schoorsteenbrand Gouda (12)

Cookievoorkeuren wijzigen