Ongeval GDA (2)

Gouda, 3 mei 2014

In de nacht van zaterdag op zondag even na 00:00 werden de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Blekerssingel in Gouda. Op de kruising met de Schouwburglaan bleek een fietser te zijn aangereden door een taxi busje.

De fietser, welke teveel had gedronken, was volgens getuigen vanaf de Schouwburglaan zomaar de weg overgestoken waarbij hij werd geschept door het busje. De ambulancedienst heeft zich ontfermd over het slachtoffer waarna deze met de wervelplank per ambulance naar het ziekenhuis is vervoerd. De taxi bleek geringe schade te hebben waarna deze zelf is doorgereden. De politie heeft de fiets meegenomen. Ten tijde van het ongeval was de kruising afgesloten voor alle verkeer. De verkeerslichten waren tijdens het ongeval buitenwerking (nachtstand).

Foto’s: Marco van Bemmel & Pieter Louw

Ongeval GDA (1)

Pieter (1)

Ongeval GDA (3) Ongeval GDA (4) Ongeval GDA (5) Ongeval GDA (6) Ongeval GDA (7) Ongeval GDA (8) Ongeval GDA (9)

Pieter (2)

Cookievoorkeuren wijzigen