Ongeval N11 (4)Zoeterwoude, 3 mei 2014

Deze avond vlak voordat het donker zou worden werd er politie en 1 ambulance gevraagd om naar hectometerpaal 0,8 richting Alphen aan den Rijn te gaan omdat daar een auto te water was geraakt.

Tijdens het inhalen ging de auto, welke links reed, te snel weer naar de rechter baan toe en raakte daar met de achterkant van de auto de linker voorkant van de andere. De bestuurder verloor bij deze actie te macht over het stuur en reed door het gras de naast gelegen sloot in. De ter plaatse gekomen ambulancedienst heeft de bestuurder, die zelfstandig uit de auto was gekomen, nagekeken in de ambulance en daarna meegenomen voor verder onderzoek naar een ziekenhuis. Tijdens dit ongeval werd door de politie de rechter rijstrook van de N11 richting Alphen aan den Rijn afgesloten wat vanwege het tijdstip niet voor veel vertraging zorgde.
Een berger kwam ter plaatse en nam beide auto’s mee.

Foto’s Edwin Kasteleijns & Toon van der Poel

Ongeval N11 (1) Ongeval N11 (2) Ongeval N11 (3) Ongeval N11 (5)n! autotewater 004

Cookievoorkeuren wijzigen