Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (18)Alphen aan den Rijn, 1 mei 2014

De politie heeft vandaag op het C.P. Mulderveld in Alphen aan den Rijn een verkeerscontrole gedaan. De controle was gericht op oudere voertuigen en / of met een aanhangwagen of zwaarder vervoer. Tegelijkertijd was dit een training voor politie studenten.

Er zijn in deze uren controle heel wat voertuigen van de weg gehaald en ook wat bekeuringen uitgeschreven. Wat de precieze resultaten zijn van de controle is onbekend.

Foto’s: Rens de Haan

Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (1) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (2) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (3) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (4) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (5) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (6) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (7) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (8) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (9) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (10) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (11) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (12) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (13) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (14) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (15) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (16) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (17)  Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (19) Verkeerscontrole Alphen aan den Rijn (20)

 

Cookievoorkeuren wijzigen