Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (3)Nieuwerkerk aan den IJssel, 1 mei 2014

De brandweer werd vandaag gealarmeerd voor een dakbrand aan het Kroonkruid in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse betrof het een behoorlijke brand en er werd dan ook opgeschaald naar middelbrand. Daarbij werd ook een ambulance ter plaatse gevraagd.

De brand bleek te woedde in het dak, zoals eerder aangegeven. Onder de dakpannen vandaan waren korte tijd de vlammen te zien. De brandweer kon door onder andere de inzet van de autoladder al snel controle krijgen over de brand en wist uitbreiding naar naast gelegen panden te voorkomen. Wel moest aan één kant van het huis het dak geheel gesloopt worden om de brand echt uit te krijgen. De schade hierdoor is dan ook groot. Ten tijden van het uitbreken van de brand was de bewoner gewoon thuis. Deze is dan ook nagekeken door de ambulancedienst maar is niet naar het ziekenhuis vervoerd.

Salvage is ter plaatse gekomen om de schade op te nemen. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Foto’s & Video: Rens de Haan

Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (1) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (2) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (4) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (5) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (6) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (7) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (8) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (9) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (10) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (11) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (12) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (13) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (14) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (15) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (16) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (17) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (18) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (19) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (20) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (21) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (22) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (23) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (24) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (25) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (26) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (27) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (28) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (29) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (30) Middelbrand Kroonkruid Nieuwerkerk aan den IJssel (31)

Cookievoorkeuren wijzigen