Woningbrand GDA (5)

Gouda, 29 april 2014

Bijna twee uur na de woningbrand op de Van Henegouwenstraat werd de brandweer van Gouda opnieuw gealarmeerd voor een woningbrand. Ditmaal aan de Van de Puttestraat.

Een flatbewoner ontdekte in een woning op de eerste etage van de flat een brandje waarna de brandweer werd gealarmeerd. Door de rookontwikkeling ging ook de rookmelder in de woning af. Nadat de brandweer ter plaatse kwam en de deur openmaakte bleek er een voorwerp op de grond te liggen welke in brand stond maar uit zichzelf al bijna was gedoofd. De brandweer doofde de laatste restjes waarna de woning geventileerd werd. Toen de rook uit de woning was vertrokken konden de hulpdiensten weer retour. Mogelijk was het brandende voorwerp een kaars.

Foto’s: Marco van Bemmel

Woningbrand GDA (7) Woningbrand GDA (3) Woningbrand GDA (6) Woningbrand GDA (4) Woningbrand GDA (2) Woningbrand GDA (8) Woningbrand GDA (1)

Cookievoorkeuren wijzigen