Ongeval Gouda Groen van prinsterensingel (3)Gouda, 29 april 2014

De hulpdiensten werden vanavond gealarmeerd voor een ongeval aan de Groen van Prinsterersingel in Gouda. Ter plaatse bleek een fietser in een bussluis te zijn gefietst. Na de val kwam het slachtoffer met zijn hoofd op de sluis terecht. Hier hield hij een hoofdwond aan over.

Volgens getuigen ging er een incident aan het ongeval vooraf. De gevallen fietser zou een andere hebben afgesneden. Toen de andere fietser hier iets van zei, keer de voorste fietser om waarna hij in de bussluis viel. Het slachtoffer is afgevoerd naar het ziekenhuis.

Buiten de hoofdwond om kwam de fietser er goed vanaf. Een maand geleden gebeurde er een soortgelijk incident aan de Ommeslag in Gouda. Een fietser overleed toen nadat hij een bussluis was in gefietst.

Foto’s: Rens de Haan

Ongeval Gouda Groen van prinsterensingel (1) Ongeval Gouda Groen van prinsterensingel (2) Ongeval Gouda Groen van prinsterensingel (4) Ongeval Gouda Groen van prinsterensingel (5) Ongeval Gouda Groen van prinsterensingel (6)

 

Cookievoorkeuren wijzigen