Woningbrand GDA (3)

Gouda, 29 april 2014

Vanmiddag om half vier werd brandweer Gouda opgeroepen voor een woningbrand op de Van Henegouwenstraat in Gouda.

Ter plaatse bleek een bewoonster bezig met onderhoud aan het dak van haar woning. De hele dag had zij zich ingespannen om de oude verf er van af te halen. Echter toen zij later op de dag met een brander aan de slag ging om de laatste verf eraf te branden, ging het mis. Op een gegeven moment vatte het dak vlam waarna de brandweer werd gealarmeerd.

Door snel optreden van de brandweer kon worden voorkomen dat de brand het dak zelf in ging. Na enig blus- en sloopwerk is er o.a. met de warmtebeeldcamera controle uitgevoerd of de brand daadwerkelijk uit was waarna de hulpdiensten retour konden.

Voor de bewoner(s) zal er nu iets meer werk aan het dak nodig zijn dan gepland.

Foto’s: Marco van Bemmel

Woningbrand GDA (1) Woningbrand GDA (2) Woningbrand GDA (4) Woningbrand GDA (5) Woningbrand GDA (6) Woningbrand GDA (7) Woningbrand GDA (8) Woningbrand GDA (9)

Cookievoorkeuren wijzigen