IMG_1688Gouda, 26 april 2014

De hulpdiensten werden aan het begin van de avond gealarmeerd voor een persoon te water aan de Oosthaven in Gouda. Een persoon was door onbekende oorzaak vanaf een bruggetje dat de Oosthaven en de Westhaven met elkaar verbindt te water geraakt. Voor dat de duikers te water gingen, was de persoon reeds zelf op een steiger geklommen.

De persoon is met hulp van de politie en brandweer naar het ambulancepersoneel gebracht die hem in de ambulance hebben opgevangen. Aangezien het slachtoffer geen kleren meer aan had is er een duiker van de brandweer het water in gegaan om ter hoogte van de brug bij de Minderbroedersteeg te zoeken naar zijn bezittingen. Uiteindelijk heeft de duiker na enig zoekwerk een portemonnee uit het water gehaald. Meer kon de duiker niet vinden waarna de zoektocht werd gestaakt en de hulpdiensten retour konden. Het is bij ons niet bekend of de gevonden portemonnee van het slachtoffer is.

Foto’s: Stefan Vermin, Marco van Bemmel & Wim Slagers

Mobiele foto’s (man in het water) ingezonden door: Tjebbe van der Velde. Foto man aan paal: JanWillem Dekker

OosthavenGDA_wslagers_JW

Persoon te water (1) Persoon te water (2) Persoon te water (3)

OosthavenGDA_wslagers_01

IMG_1691 IMG_1697 IMG_1701

Oosthaven GDA (1)

IMG_1705

Oosthaven GDA (2) Oosthaven GDA (3) Oosthaven GDA (4)

IMG_1707 IMG_1710OosthavenGDA_wslagers_04 IMG_1720

Oosthaven GDA (5) Oosthaven GDA (6)

Cookievoorkeuren wijzigen