Noordwijk, 25 april 2o14

Vanmiddag is de brandweer van Noordwijk ter plaatse gekomen bij een waterlekkage op de van Hardenbroekweg. Er was een hogedrukbuis losgeschoten waardoor enige straten in Noordwijk onder water stonden.

De brandweer heeft uiteindelijk uitgelegd dat deze niks kon betekenen, waarna deze retour konden. Dunea heeft de hoofdkraan uitgedraaid, waardoor de druk eraf was en het water kon worden weggezogen. Het lek bracht veel zand met zich mee, dit is opgeveegd door een veegwagen. Dunea heeft de leiding herstelt, en de druk weer op de leiding gezet. De reparatie wordt zo snel mogelijk afgerond. Door het lek is er een gat ontstaan. Noordwijk aan Zee had tijdens het lek geen water.

Foto’s & Video: Menno Plug

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen