Schip dreigt te zinken Leimuiden (1)Leimuiden, 23 april 2014

De hulpdiensten werden even voor middernacht gealarmeerd voor het assisteren van enkele bewoners van een boot aan de Bilderdam in Leimuiden (gemeente Kaag en Braassem). Ter plaatse bleek het schip al gedeeltelijk onder water te staan en maakte het slagzij.

De brandweer is begonnen met het leegpompen van het schip en kon voorkomen dat dit zou zinken. De brandweer van Nieuwveen zijn hier enige tijd mee bezig geweest en uiteindelijk met goed resultaat. Een lek in de boot zelf is vermoedelijke de oorzaak. Hoe dit wordt opgelost is ons onbekend.

Foto’s: Toon van der Poel

Schip dreigt te zinken Leimuiden (2) Schip dreigt te zinken Leimuiden (3) Schip dreigt te zinken Leimuiden (4) Schip dreigt te zinken Leimuiden (5)

Cookievoorkeuren wijzigen