1 Gaslekkage Middenmolenplein Gouda (4)Gouda, 22 april 2014

De brandweer van Haastrecht en Gouda werden samen met de Officier van Dienst vanavond gealarmeerd voor een gaslekkage aan het Middenmolenplein in Gouda. Ter plaatse bleek in het magazijn van de daar gevestigde Albert Heijn een vreemde lucht te zijn geroken wat mogelijk duidde op gas.

De brandweer heeft enkele metingen verricht maar er werd niets aan gas gemeten. Ook verdween de vreemde lucht langzaam maar zeker. De brandweer kon onverrichter zaken retour kazerne. De oorzaak van de vreemde lucht valt alleen maar te raden maar wellicht dat dit te maken heeft gehad met de ventilatie in het pand.

Foto’s: Rens de Haan & Marco van Bemmel

1 Gaslekkage Middenmolenplein Gouda (1) 1 Gaslekkage Middenmolenplein Gouda (2) 1 Gaslekkage Middenmolenplein Gouda (3)

Gas GDA (3)

Gas GDA (2)

Gas GDA (1)

1 Gaslekkage Middenmolenplein Gouda (5)

Cookievoorkeuren wijzigen