indstrGDA_wslagers_01

Gouda, 21 april 2014

Even na vier uur vanmiddag kwam het tot een aanrijding tussen twee auto’s op de Industriestraat te Gouda.

Een auto die vanaf de industriestraat rechtdoor richting de Koningin Wilhelminaweg reed kwam in botsing met een auto die uit de tegengestelde richting linksaf de Goudkade in wilde rijden. Door de klap maakte de afslaande wagen een halve slag om zijn as. In een gealarmeerde ambulance zijn enkele personen nagekeken maar op wat pijnlijke plekken en een beurs oog bij een van de kinderen na raakte niemand ernstig gewond. De twee auto’s zijn met aanzienlijke schade opgehaald door een berger. Tijdens de afhandeling van het ongeluk en berging van de voertuigen was er enige verkeershinder.

Foto’s: Wim Slagers

indstrGDA_wslagers_02 indstrGDA_wslagers_03 indstrGDA_wslagers_04 indstrGDA_wslagers_05 indstrGDA_wslagers_06 indstrGDA_wslagers_07 indstrGDA_wslagers_08 indstrGDA_wslagers_09 indstrGDA_wslagers_10

Cookievoorkeuren wijzigen