1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (1)Alphen aan den Rijn, 21 april 2014

De hulpdiensten werden vandaag naar de Oostgouweweg – N207 bij Alphen aan den Rijn gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse beek op de kruising van de oprit van de N11 richting Bodegraven een auto in de flank van een andere auto te zijn gebotst.

Eén persoon is door de ambulancedienst gecontroleerd in de ambulance, of deze ook is afgevoerd naar het ziekenhuis is onbekend. De politie heeft de weg gedeeltelijk afgezet maar dit leverde geen vertraging op voor het overige verkeer. De oorzaak van het ongeval is nog onbekend, maar mogelijk hebben de niet werkende stoplichten er iets mee te maken.

Foto’s: Rens de Haan 1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (2) 1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (3) 1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (4) 1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (5) 1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (6) 1 Ongeval Oostgouweweg - N207 Alphen aan den Rijn (7)

 

Cookievoorkeuren wijzigen