Brand aan de Bredeweg (2)Zevenhuizen, 19 april 2014

Zaterdagavond 19 april werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een gebouwbrand aan de Provincialeweg – N219 in Zevenhuizen. Er zou hier een tuinhuis in brand staan.

Daar waar er gemeld was dat het om de N219 ging, bleek het de nabij gelegen Bredeweg te zijn. Toen de brandweer eenmaal ter plaatse was, trof men een grote hoop tuinafval in brand aan en was van een tuinhuis geen sprake. De brandweer heeft de blussing ingezet en kon al snel overschakelen naar blussen met lage druk. Hoewel de brand niet extreem groot was, had de brandweer toch moeite om hem te blussen. Na zo’n anderhalf uur blussen leek de brand echt uit te zijn. De spullen konden worden ingepakt waarna men retour kazerne kon. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar kortsluiting zal het niet geweest zijn.

Foto’s: Stefan Vermin & Rens de Haan

Brand aan de Bredeweg (1)IMG_1626  Brand aan de Bredeweg (3) Brand aan de Bredeweg (4) Brand aan de Bredeweg (5) Brand aan de Bredeweg (6) Brand aan de Bredeweg (7) Brand aan de Bredeweg (8) Brand aan de Bredeweg (9) Brand aan de Bredeweg (10) Brand aan de Bredeweg (11) Brand aan de Bredeweg (12) Brand aan de Bredeweg (13) Brand aan de Bredeweg (14) Brand aan de Bredeweg (15)IMG_1627 IMG_1651 IMG_1657 IMG_1658 IMG_1681

Cookievoorkeuren wijzigen