Brand in Zevenhuizen (5)Zevenhuizen, 20 april 2014

Zondagavond werden de hulpdiensten naar het Nijverheidscentrum gestuurd voor een brand in een bedrijf. Onder andere de brandweer van Zevenhuizen en die van Gouda werden naar de plek van het incident gestuurd.


Ter plaatse bleek in de computerruimte een zogenoemde patchkast in brand te staan. De brandweer kon de brand al snel onder controle krijgen. Wel werd vanaf bovenaf het dak nog even geïnspecteerd door de brandweer van Gouda welke met de autoladder ter plaatse was gekomen.

Nadat de brand echt uit was en bij na controle niets meer gevonden werd, kon men inpakken en retour kazerne.

Foto’s: Rens de Haan

Brand in Zevenhuizen (1) Brand in Zevenhuizen (2) Brand in Zevenhuizen (3) Brand in Zevenhuizen (4) Brand in Zevenhuizen (6) Brand in Zevenhuizen (7) Brand in Zevenhuizen (8)

Cookievoorkeuren wijzigen