Brand Goudkade Gouda (5)Gouda, 18 april 2014

De brandweer van Gouda kreeg vandaag voor de tweede keer in 24 uur te maken met een middelbrand. Dit keer werden de hulpdiensten omstreeks half drie gealarmeerd voor een brand in een woonwagen aan de Goudkade in Gouda. Al snel werd er opgeschaald naar middelbrand.

Ter plaatse kwam er flink wat rook uit de woonwagen. Het koste de brandweer enige moeite om bij de brandhaard te komen. Deze bleek in het dak te zitten en er moest daarvoor een flink stuk uit het dak gezaagd worden. Op het moment dat de brand uitbrak waren er dakdekkers op het dak bezig. Deze hebben met een brandblusser nog geprobeerd de brand te blussen. Daarbij hebben ze rook en poeder uit de brandblusser ingeademd. Twee ambulances kwamen ter plaatse voor een drietal personen met rookinhalatie.

Foto’s: Wim Slagers

Brand Gouda (1)Brand Goudkade Gouda (4) Goudkade_01_wslagers Goudkade_02_wslagers Goudkade_03_wslagers Goudkade_04_wslagers Goudkade_05_wslagers Goudkade_06_wslagers Goudkade_07_wslagers Goudkade_08_wslagers Goudkade_09_wslagers Goudkade_10_wslagers Goudkade_11_wslagers Goudkade_12_wslagers Goudkade_13_wslagers Goudkade_14_wslagers

Cookievoorkeuren wijzigen