Gaslekkage MDT (11)

Moordrecht, 18 april 2014

De brandweer van Moordrecht, Gouda en de Officier van Dienst Gouwe IJssel werden vanmiddag met spoed opgeroepen voor een gaslekkage op de Centrumbaan, industrieterrein Gouwe Park, in Moordrecht. Op de kruising van de Centrumbaan met de Oostbaan bleek een gasleiding te zijn geraakt door een telecom bedrijf welke daar bezig was met werkzaamheden.

De brandweer voerde vanaf aankomst continu metingen uit om de concetratie gas te meten. Ondertussen gingen medewerkers van Joulz aan de slag om aan twee kanten van het lek de gasleiding op te graven en af te sluiten doormiddel van een ballon er in te blazen. Dit kostte wat tijd maar toen dit eenmaal gebeurd was en er geen gas meer uit het lek kwam was het gevaar geweken waarna de hulpdiensten retour konden en Joulz kon toen het lek zelf gaan dichten. Ten  tijde van het gaslek was de Centrumbaan afgesloten voor het verkeer. Er bleek geen gevaar voor omliggende panden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Gaslekkage MDT (1)

Gaslekkage MDT (2) Gaslekkage MDT (3) Gaslekkage MDT (4) Gaslekkage MDT (5) Gaslekkage MDT (6) Gaslekkage MDT (7) Gaslekkage MDT (8) Gaslekkage MDT (9) Gaslekkage MDT (10) Gaslekkage MDT (12) Gaslekkage MDT (13) Gaslekkage MDT (14)

 

Cookievoorkeuren wijzigen