Middelbrand GDA (2)Gouda, 17 april 2014

Vanavond om kwart over negen werd brandweer Gouda opgeroepen voor een gebouwbrand bij het Esso tankstation aan de Schoonhovenseweg РN207 in Gouda. Binnen ̩̩n minuut werd er opgeschaald naar middelbrand waarna ook brandweer Haastrecht werd opgeroepen. Het vuur bleek te woedden bij het gebouw van de tafeltennisvereniging ILAC aan de dichtbij gelegen F.W. Reitzstraat waar op oudjaarsavond van 2013 naar 2014 ook een uitslaande brand woedde waarbij de hulpdiensten werden belaagd en bekogeld.

Toevallig passerende politie-agenten zagen vanaf de Goejanverwelledijk het vuur enkele meters uit het al ernstig beschadigde gebouw slaan en hadden op dat moment nog geen melding van de brand waarna zij alarm sloegen. Ondertussen was er bij het tankstation ook melding van de brand gedaan.

Toen de brandweer eenmaal aankwam, bleek het pand niet meer te redden. Van binnen en buiten stond de schuur volledig in lichterlaaie. De brandweer heeft de grootste vlammen gedoofd en laat de schuur verder gecontroleerd uitbranden. Men ging vrijwel direct uit van brandstichting. De politie zal hier verder onderzoek naar doen.

Foto’s: Marco van Bemmel, Rens de Haan & Wim Slagers

Video: Rens de Haan

Middelbrand GDA (2)
Middelbrand Ilac Gouda (15)

Middelbrand GDA (1) Middelbrand GDA (3) Middelbrand GDA (4) Middelbrand GDA (5) Middelbrand GDA (6) Middelbrand GDA (7) Middelbrand GDA (8) Middelbrand GDA (9) Middelbrand Ilac Gouda (2) Middelbrand Ilac Gouda (3)  Middelbrand Ilac Gouda (6) Middelbrand Ilac Gouda (8) Middelbrand Ilac Gouda (9) Middelbrand Ilac Gouda (10) Middelbrand Ilac Gouda (12) Middelbrand Ilac Gouda (13) Middelbrand Ilac Gouda (14) Middelbrand Ilac Gouda (17) Middelbrand Ilac Gouda (18) Middelbrand Ilac Gouda (21) Middelbrand Ilac Gouda (22) Middelbrand Ilac Gouda (23) Middelbrand Ilac Gouda (24) Middelbrand Ilac Gouda (25) Middelbrand Ilac Gouda (26) Middelbrand Ilac Gouda (27) Middelbrand Ilac Gouda (28) Middelbrand Ilac Gouda (29) Middelbrand Ilac Gouda (30) Middelbrand Ilac Gouda (31) Middelbrand Ilac Gouda (32) Middelbrand Ilac Gouda (33) Middelbrand Ilac Gouda (34) Middelbrand Ilac Gouda (35) Middelbrand Ilac Gouda (36) Middelbrand Ilac Gouda (37) Middelbrand Ilac Gouda (38)

Middelbrand GDA (10)GDA01_wslagers GDA02_wslagers GDA03_wslagers GDA04_wslagers GDA05_wslagers GDA06_wslagers GDA07_wslagers GDA08_wslagers GDA09_wslagers

 

 

Cookievoorkeuren wijzigen