Kleiwegplein GDA (1)

Gouda, 17 april 2014

De hulpdiensten werden deze morgen naar zowel de Kattensingel als het Kleiwegplein gestuurd voor een ongeval. Ter plaatse bleken de twee straten een gezamenlijk incident te zijn. Een paard en wagen reed over de Kattensingel waarna door nog onbekende reden het paard op hol sloeg.

Hierbij raakten de twee opzittenden van het voertuig gewond en werden beide door de ambulancedienst behandeld. Dit gebeurde bij de fietsenmaker op de Spoorstraat, waar zij werden opgevangen. De wagen hield wel schade over aan het incident, deze werd over een afstand over de straat meegesleurd. Het paard is meegenomen naar stal.

Foto’s: Ingestuurd  

Kleiwegplein GDA (2) Kleiwegplein GDA (3) Kleiwegplein GDA (4) Kleiwegplein GDA (5) Kleiwegplein GDA (6) Kleiwegplein GDA (7) Kleiwegplein GDA (8)

Cookievoorkeuren wijzigen